Kérdésed van
a babaöbölről?
Írhatsz e-mailt: info@lilibel.hu

Hívhatsz minket: 30/195-1337

Kombi kiságy

Az első gyermek születésekor a lelkiismeretes szülő megtesz, amit tud, hogy a kicsi semmiben se szenvedjen hiányt. Megpróbál beszerezni mindent, amire a csecsemőnek szüksége lesz: babaápolási szereket, pelenkát, ruhácskákat, gyerekbútorokat.

Amikor megszületik a baba, még olyan pici, hogy nehezen tudod elképzelni, hogy hamarosan már mászni kezd, feláll, és megteszi első lépéseit. Pedig a gyakorló anyukák egyöntetű véleménye, hogy a kicsik olyan gyorsan nőnek, hogy a szülő gyakran arra eszmél, hogy szinte csak tegnap született, ma pedig már feláll a kiságyban. A különböző babafelszerelések, többek közt a bútorok vásárlásánál ezért érdemes hosszútávon gondolkodnod, és olyan darabokat, például kiságyat választanod, amelyet a gyermek később is tud használni. A kombi kiságy átalakíthatóságának köszönhetően hosszú távú kényelmet nyújt a picinek, hiszen a bútort eleinte babaágyként, később pedig gyermekheverővé alakítva használhatod.

Olyan modellt válassz, amely jó minőségű, tartós faanyagból vagy bútorlapból készült, hogy ne menjen egyhamar tönkre. Előnyös, ha a fekvőmagassága állítható, illetve van hozzá kihúzható ágyneműtartó is. Ha olyan változatot vásárolsz, amelynél a kiságy levehető az ifjúsági ágyról, és önmagában is használható, az első pár hónapban könnyen beviheted azt a hálószobába a saját ágyatok mellé, így mindig babád közelében lehetsz, és gyorsabban a segítségére siethetsz, ha sír. Később pedig, ha a gyermek már nagyobb, egyszerűen visszateheted a kiságyat a gyerekszobába, az ifjúsági ágyra. Ez a modell akkor is előnyös lehet, ha terveztek még egy gyereket. Hiszen így a második baba használhatja a kiságyat, a már nagyobbacska pedig a kombi ágy ifjúsági részét, akár általános iskolás koráig. Olyan változatot is vásárolhatsz, amely babaágy és pelenkázó egyben, ez mind anyagilag, mind praktikussági szempontból előnyös. Így nem kell két külön bútordarab után kutatnod a boltokban. A pelenkázó részt a gyermek nagyobbacska korában komódként vagy éjjeliszekrényként használhatod.

Hallottál már a Lilibel babaöbölről?

A Lilibel babaöböllel külön ágyban, de mégis szorosan a babád mellett alhatsz.

Így nem kell éjszakánként kikelned az ágyból ahhoz, hogy megszoptasd, visszaadd a cumiját, megnyugtasd vagy betakargasd.

Kattints ide és tudj meg róla többet »

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy hozzásegítsük a magyar édesanyákat és kisbabáikat kapcsolatuk kiteljesedéséhez, és ezáltal mindketten örömüket lelhessék egymással töltött mindennapjaikban.

Cégadatok

Lilibel® babaöböl - Párkapcsolati Coaching Kft.
Székhely: 2060 Bicske, Vasvári Pál u. 7.
Adószám: 24970512-2-07
Cégjegyzékszám: 07-09-025216
E-mail: info@lilibel.hu
Telefon: 30/195-1337
Web: www.lilibel.hu, baba-mama ágy, szülői ágyhoz csatlakoztatható baba mama kiságy

Impresszum
Adatkezelés
Üzletszabályzat
Minden jog fenntartva! © 2011-2016

Fontos tudnivalók

Kizárólag nálunk

A Lilibel ® babaöbölt kizárólag nálunk tudod megrendelni a Webshopunkból.

Rácsvédő

Nyerj egy kézzel készített egyedi rácsvédőt!

Játssz velünk! Olvasd el rövid cikkünket, válaszolj helyesen egy egyszerű kérdésre, és nyerj babádnak egy aranyos nyuszis rácsvédőt: tovább a játékhoz »