Weboldalunkon sütiket használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk és a böngészés is biztonságos legyen.
Termékek Menü

Baba-mama kiságy

A baba-mama kiságy egy olyan bútor, amelyben a babád a saját kis fészkében alszik közvetlenül melletted.

Így biztonságban érezheti magát a közeledben, sokkal nyugodtabbá válik éjszaka, kevesebbet riad fel és könnyen jelezni tudja, ha bármire igénye van.

Te pedig kényelmesen a saját ágyadból tudod őt szoptatni, megsimogatni, megnyugtatni, visszaadni neki a kiesett cumit vagy betakarni őt, ha fázik. Nem kell az éjszakai alvásodat felkelésekkel megszakítanod, ezáltal Te is rendesen ki tudod magad pihenni.

Lilibel baba-mama kiságy

A Lilibel egy szülői ágy mellé illeszthető, kisméretű baba-mama kiságy, vagy más néven: babaöböl.

A feléd eső oldala nyitott, így az ágyadból könnyedén ránézhetsz a babádra, sőt egy karnyújtással bármikor meg tudod simogatni. A szoptatáshoz elég csak magad mellé húzni vagy könnyedén kiemelni a babádat. Így nem kell kikelned az ágyból, és a babádnak sem kell perceken át sírnia, amikor valamilyen igényét jelzi Feléd.

 

Fekvőfelülete szándékosan kicsi, 90x 50 cm, hogy a babád az anyaméhhez hasonló érzést élhessen át, otthonos és megnyugtató fészekben érezhesse magát. Kedvező méretének köszönhetően szinte minden hálószobában elfér a franciaágy széléhez tolva. Mivel súlya csak néhány kiló, könnyen tudod mozgatni, ha valamiért ki kell kelned az ágyból, vagy napközben máshova – például főzéskor a konyhába vagy TV-zés közben a nappaliba – szeretnéd helyezni a Lilibelt.

Miben segít?

A kiságy használatával nem kell éjszaka fáradtan kikelned az ágyból, hogy megszoptasd a babád. Mindössze könnyedén magad mellé kell emelned, és ezt akár fekvő helyzetben is meg tudod csinálni.

Baba-mama kiságy

A babád egész éjszaka élvezheti a közelségedet úgy, hogy közben mindketten kényelmesen alhattok, nem ébresztitek fel egymást a forgolódásotokkal, mozgolódásotokkal.

Használatával lehetőséged van arra, hogy azonnal reagálj a babád sírására. Így ő is nagyobb biztonságban érzi magát, később pedig nagyobb bizalommal lesz a környezete iránt, mert tudja: hogy ha segítséget kér, minden helyzetben választ kap rá.