Weboldalunkon sütiket használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk és a böngészés is biztonságos legyen.
Termékek Menü

Kombi babaágy

A kombi babaágyak onnan kapták nevüket, hogy kombinálják a klasszikus rácsos kiságyat a pelenkázóval. Általában akkor döntenek az anyukák a kombi babaágy megvásárlása mellett, ha a babaszobában pici a hely, esetleg a születendő babának már egy nagyobbacska testvérrel kell osztoznia a gyerekszobán. Abban az esetben is jó megoldás lehet a kombi babaágy, ha egyáltalán nincs gyerekszoba, ezért a babágyat a szülők szobájában vagy a nappaliban kell elhelyezni.

Vásárlás előtt érdemes átgondolnod azonban, hogy pontosan hova szeretnénk helyezni a kombi babaágyat, mert ugyan helytakarékos megoldásnak számít, mégis robosztusabb, mint egy szokványos kiságy, így nehéz lehet neki elegendő helyet találni a lakásban. Így tehát előnye hátránnyá is válhat, főleg ha úgy alakul, hogy idővel valamiért át kell tenned a szoba vagy a lakás más pontjára.

Ha a kombi babaágy mellett döntesz, akkor érdemes olyan típust választani, amely szétszerelhető és átalakítható. Így később a pelenkázó kis szekrényként, a rácsos ágy pedig ifjúsági ággyá alakítva használható. Ezzel nem csak helyet, hanem pénzt is spórolhatsz.

Milyen megoldás lehet még az altatásra?

Kevésbé ismert, de nagyon helytakarékos és praktikus megoldás a babaöböl használata altatáshoz. A babaöböl egy pici, a szülői ágyhoz csatlakoztatható babaágyikó.

Ha a Lilibel típusú babaöböl mellett döntesz, akkor a babaöbölből néhány mozdulattal pici kiságyat is tudsz varázsolni, amely a legkisebb helyen is elfér, ráadásul a kerekei segítségével könnyedén mozgathatod egyik szobából a másikba.

Ha már kinőtte a kisbabád, akkor sem fog felesleges bútordarabbá válni, mert kisasztalt vagy kis kanapét tudsz belőle kialakítani a gyermeked számára, vagy egyszerűen lapra szerelve tárolhatod, amíg a kistesó meg nem érkezik.

Tartalomhoz tartozó címkék: kombi babaágy