Weboldalunkon sütiket használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk és a böngészés is biztonságos legyen.
Termékek Menü

Kombi kiságy

Az első gyermek születésekor a lelkiismeretes szülő megtesz, amit tud, hogy a kicsi semmiben se szenvedjen hiányt. Megpróbál beszerezni mindent, amire a csecsemőnek szüksége lesz: babaápolási szereket, pelenkát, ruhácskákat, gyerekbútorokat.

Amikor megszületik a baba, még olyan pici, hogy nehezen tudod elképzelni, hogy hamarosan már mászni kezd, feláll, és megteszi első lépéseit. Pedig a gyakorló anyukák egyöntetű véleménye, hogy a kicsik olyan gyorsan nőnek, hogy a szülő gyakran arra eszmél, hogy szinte csak tegnap született, ma pedig már feláll a kiságyban. A különböző babafelszerelések, többek közt a bútorok vásárlásánál ezért érdemes hosszútávon gondolkodnod, és olyan darabokat, például kiságyat választanod, amelyet a gyermek később is tud használni. A kombi kiságy átalakíthatóságának köszönhetően hosszú távú kényelmet nyújt a picinek, hiszen a bútort eleinte babaágyként, később pedig gyermekheverővé alakítva használhatod.

Olyan modellt válassz, amely jó minőségű, tartós faanyagból vagy bútorlapból készült, hogy ne menjen egyhamar tönkre. Előnyös, ha a fekvőmagassága állítható, illetve van hozzá kihúzható ágyneműtartó is. Ha olyan változatot vásárolsz, amelynél a kiságy levehető az ifjúsági ágyról, és önmagában is használható, az első pár hónapban könnyen beviheted azt a hálószobába a saját ágyatok mellé, így mindig babád közelében lehetsz, és gyorsabban a segítségére siethetsz, ha sír. Később pedig, ha a gyermek már nagyobb, egyszerűen visszateheted a kiságyat a gyerekszobába, az ifjúsági ágyra. Ez a modell akkor is előnyös lehet, ha terveztek még egy gyereket. Hiszen így a második baba használhatja a kiságyat, a már nagyobbacska pedig a kombi ágy ifjúsági részét, akár általános iskolás koráig. Olyan változatot is vásárolhatsz, amely babaágy és pelenkázó egyben, ez mind anyagilag, mind praktikussági szempontból előnyös. Így nem kell két külön bútordarab után kutatnod a boltokban. A pelenkázó részt a gyermek nagyobbacska korában komódként vagy éjjeliszekrényként használhatod.

Tartalomhoz tartozó címkék: kiságy kombi kiságy