Termékek Menü

Mobil légzésfigyelő – Snuza Hero

Mobil légzésfigyelő – Snuza Hero Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
28.990 Ft
Babaöböl használata esetén a babaöböl és a szülői ágy matraca érintkezik, így a matrac alá tehető légzésfigyelő használata helyett a pelenkára csíptethető légzésfigyelőt ajánljuk.  
A Snuza Hero remek választás kisbabád számára, hiszen ezt a légzésfigyelőt nem csak a babaöbölben, hanem bárhol máshol is használhatod. Így akkor is nyugodt lehetsz, ha a kisbabád nem a helyén alszik el. 

A Snuza Hero még a finom hasi mozgásokat is érzékeli. Ha egyáltalán nem érzékel hasi mozgást 20 mp-ig, akkor riasztással jelez neked. A Hero akkor is riszt, ha a hasi mozgások nagyon gyengék, vagy a percenkénti mozgásszám 8 alá esik. 

Előnye a Snuza Go!-val szemben, hogy 15 mp légzéskimaradás után finoman rezegni kezd, hogy a babát lélegzetvételre ösztönözze. Ha a baba újra lélegzik, ismét figyelő üzemmódba kapcsol, ha pedig a rezgés ellenére sem vesz levegőt, 5 mp elteltével riasztani kezd. Ha 3 alkalommal történt 15 mp-es légzéskimaradás szintén jelez neked.
 
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-08-08

Leírás

Hogyan működik?

A készüléket a szülő a gyermek pelenkájára rögzíti egy rendkívül erős, és rugalmas övcsipesz segítségével, mely a gyermek légző-mozgását a gyermek hasán érzékeli, és melynek 20 mp-es kimaradása után hangos figyelmeztetéssel jelez a szülőnek.
A készülék egy olyan rendkívül erős, de rugalmas övcsipesszel van rögzítve,  ami fixen rögzíti és tartja a készüléket a pelenkán, és amelynél az elmozdulás veszélye is minimális.
A SNUZA GO érzékelő-rendszere egy, hypoallergén orvosi anyagokból készült rugalmas érzékelő-fej, mely a baba pocakjára simulva érzékeli a gyermek légző-mozgását.

A készülék formáját tekintve ergonomikus kialakítással rendelkezik, hogy a gyermeket ne zavarja alvás közben. A pelenkára felhelyezett készülék nem kelt nagyobb zavaró hatást, mint egy gomb a ruházaton. A készülék érzékelő-fejét speciálisan hajlítottra tervezték, hogy ez még jobban rásimuljon a gyermek pocakjára,  ezzel az érzékelés még tökéletesebb legyen. Az ergonomikus kialakítás miatt a készülék nem veszíti el a kontaktust a baba bőrével.

A készülék rendelkezik légzőmozgás-számláló funkcióval, melyet a szülő dönt el, hogy aktivál, vagy sem.

A légzőmozgás-számláló számlálja a percenként érzékelt légző-mozgást, és amennyiben ez a szám percenként 8 alá csökken, úgy ebben az esetben jelzi ezt a szülőnek. A riasztási idő lecsökkenthető 20 mp-ről 18 vagy 15 mp-re.

A SNUZA GO babafigyelő megnövelt riasztási hangerőt alkalmaz, mellyel a szülő könnyebben meghallhatja a riasztást. A készülék riasztási hangereje úgy van kifejlesztve, hogy a készülék eredményesen használható legyen a szülő saját babaőrzőjével együtt, így babaőrzővel kombináltan a lakás, vagy ház bármely részén hallható a riasztás.

A fenti funkciót erősíti a készülék "kattogó hang" Funkciója, ami jelzi a szülőnek a megfelelő működést, illetve visszajelzést szolgáltat a gyermek légzéséről. A "kattogó hang" funkció bébiőrzővel együtt használva még nagyobb biztonságot nyújt a szülőnek.

A készülék elem gyengeség esetén rendelkezik visszajelző rendszerrel, ami jelzi a szülőnek, ha az elem lemerül.

A készülék bababiztos, fixen rögzített ki- és bekapcsoló rendszerrel rendelkezik, így a kezelőgombok véletlenszerű megnyomásával a készülék nem kapcsolható ki. A készüléket csakis, és kizárólag a szülő vagy más felnőtt személy képes kikapcsolni, mivel ez egyidejű és hosszabb megnyomást igényel.

A készülék használhatósága rendkívül mobil és rugalmas, működési elvéből adódik, hogy a szülő bárhol és bármikor használhatja. A készülék nem használ külső áramot, vagy hálózatot, így működéséhez sem kell semminemű vezeték, vagy külső áramforrás. Fontos azonban megjegyezni, hogy a mobil légzőmozgás-figyelő készülékek esetén fennáll annak a veszélye, hogy más, apró külső mozgások, vagy rezgések (pl. babakocsi, autó használata esetén) áttevődhetnek a készülékre, így használatuk nyugalmi helyzetben ajánlott!

A készülékhez ergonomikus tároló-doboz tartozik, ami megkönnyíti a biztonságos tárolását, vagy szállítását. 

A készülék nagyon könnyű, a súlya rendkívül alacsony, mindössze 32 gramm!

Nem orvostechnikai eszköz.

A használati útmutatót IDE kattintva érheted el!