Weboldalunkon sütiket használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk és a böngészés is biztonságos legyen.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Vélemények

Vélemények

Rólunk mondtátok:

"Igazából az első babaöböllel töltött éjszakánk eldöntötte h a szoba bármekkora átrendezése megéri azt h ezzel az szuper ággyal aludjunk akár 2hónapig akár 10hónapig! IMÁDJUK!!! Nagyon-nagyon köszönjük! Szimpatikus volt a képekről is, de nem gondoltam volna h ennyire jó érzés és praktikus a használata.
Kisfiunk szopizás és böfizés után elég sokat szokott bukni ezért éjszakánként mindig magam mellett tartottam még h lássam ha bukizik, ennek az lett általában az eredménye h én is bealudtam és mozdulni se mertem nehogy ráfeküdjek a kis kezére, bezzeg most éjjel.........én is ő is kiterülve kényelmesen aludtunk:-)))) szuper volt!!!"

Zóka Anikó, Mór

"Egyre többen fedezzük fel újra azt az ősi tudást, hogy a babák számára a testkontaktus épp oly elemi szükséglet, mint a lélegzés vagy a táplálkozás. Az ő világukban, ahol minden mindennel egybefonódik, édesanyjuk (vagy édesapjuk)  közelsége nem puszta kényelmi tényező, hanem egy olyan biztonságot nyújtó alap, mely elengedhetetlen testi-lelki jó(l)létükhöz, egészséges fejlődésükhöz. A felnőttek életritmusában könnyedén szétválasztható a nappal és az éjszaka, a babák azonban még nem rendelkeznek ezzel a képességgel, és mindenféle külső elvárás ellenére "makacsul" ragaszkodnak szükségleteikhez a nap 24 órájában. És ha mi, szülők szeretnénk ezekre megfelelő választ adni, akkor ahogy nappal öleljük, hordozzuk gyermekünket, úgy éjjel együtt alszunk vele. Az együttalvás legideálisabb formája a családi ágy, sokaknak azonban ez a lehetőség nem adott. Számukra kiváló alternatívát jelenthet az az "oldalkocsis" néven elterjedt megoldás, amikor a baba fekhelyét rögzítik a szülői ágyhoz. Ezeket a speciális ágyakat sokáig csak külföldről lehetett beszerezni, de a Babaöböllel végre itthon is elérhetővé váltak. Jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik ily módon szeretnék biztosítani babájuk és az egész család éjszakai harmóniáját."

Szegi-Holtzinger Zita
gyógypedagógus, pszichopedagógus, babahordozási tanácsadó és tanfolyamvezető
zitamama.wordpress.com

„Tegnap megérkezett a babaöböl, a férjem már össze is szerelte, feltettük a baldachint meg a rácsvédőt is és gyönyörű!!! Nagyon köszönöm!!”

Petneházi Gabriella, Hosszúhetény

„A kislányom váratlanul, a 34. hétre született meg, így sajnos a születése után nagyon sok időt kellett kórházban töltenünk… Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy nagyon sírós baba volt az elején. Sokszor ébred éjszaka is és csak szopizással lehetett megnyugtatni, ami rettentő fárasztó volt, bár örültem, hogy legalább otthon lehetünk végre. 5 hetes volt, mikor olvastam egy koraszülöttes fórumon a babaöbölről és rögtön be is szereztünk egy Lilibelest. Nagyon nagy változás volt a korábbi kiságyas megoldáshoz képest. Végre ki tudtam magam pihenni, nem kellett ide-oda rohangálnom éjszaka a két ágy között. Blanka most már 5 hónapos „nagylány” és csak egyszer ébred éjszaka, de még mindig úgy érzem, hogy van mit bepótolnunk együtt töltött idő terén, így nagyon szeretem, hogy mellettem alszik.”

Bajiné H. Kata, Budapest

"A babaöböl azért remek, hogy már könnyen elérhető Magyarországon is, mert így biztonságosan aludhat együtt az anyuka a kisbabájával...Az együttalvásnak pedig számos pozitív hatása van, könnyebbek az éjszakai szoptatások, vagy ha felsír a gyermek mert nyugtalan, vagy rosszat álmodott is könnyebben és gyorsabban meg lehet nyugtatni, és kutatások bizonyítják, hogy a szülővel egy szobában történő alvás csökkenti a bölcsőhalál kockázatát.
Remek ötlet a rács is az öbölhöz -így amikor a szülők kettesben szeretnének maradni vagy délutáni alvása van a kicsinek is nyugodtan maradhat az öbölben, nem kell félni, hogy elmászik és esetleg leeshet az ágyról. És az is nagyon jó ötlet, hogy amikor nagyobb a gyermek, akkor kanapé-szerű lesz az öböl, így hosszan használható."

Celesztina Viki
babahordozási tanácsadó, édesanya

"A kedvenc időszakom a napban, amikor a kisfiam reggel felébred, rám néz és elmosolyodik. Olyankor még nem mászunk ki rögtön az ágyból, hanem együtt vagyunk egy kicsit hármasban, az egész család. Ilyenkor Dovi gagyog, beszélget, dudorászik, mosolyog, egyikünktől a másikunkig mászik. Mi meg örülünk hogy van, és csodálkozunk, hogy milyen nagy és ügyes már."

Nádas Eszter
babahordozási tanácsadó, édesanya

„...olyan megnyugtató így hármasban aludni. Egyik oldalon a férjem, másik oldalon a kislányom szuszog mellettem. Nagyon szeretem :)”

K. Teodóra, Zánka

Ha van kedved, írd meg Te is a véleményed az info@lilibel.hu címre!

 

Köszönjük a támogatásotokat!

Büszkék vagyunk arra, hogy az ÉV ANYAVÁLLALATA 2013 versenyen  2. helyezést értünk el a közönségszavazatok alapján.

Köszönjük minden vásárlónknak, rajongónknak a sok-sok pozitív visszajelzést, elismerést és támogatást! :)