Weboldalunkon sütiket használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk és a böngészés is biztonságos legyen.
Termékek Menü

Hordozható babaágy

Ha gyakran utaztok el több napra nyaralni vagy a nagyszülőkhöz, rokonokhoz, érdemes lehet beruházni egy hordozható babaágyba. Praktikus, hiszen összecsukható, így könnyedén befér az autó csomagtartójába, vagy ha éppen nincs használatban, akkor a lakásban is könnyedén lehet tárolni.

Ha épp nem utaztok, akkor otthon is jó szolgálatot tehet az hordozható babaágy, hiszen használhatod járókaként vagy a nappali alvások alkalmával. Ha éppen fontos dolgod van és kevésbé tudsz figyelni izgő-mozgó csemetédre, beteheted játszani, így biztonságban tudhatod míg a dolgodat végzed. Ha pedig szeretnéd, hogy a nappali alvások alatt is szem előtt legyen gyermeked, szintén jó szolgálatot tehet ez a megoldás.

Ha gyakran alszik – akár nappal, akár éjjel – csemetéd a nagymamánál, akkor érdemes lehet oda is vásárolni egy hordozható babagyat, így mindig lesz hol altatni, ha pedig éppen nincs rá szükség, el lehet tenni, így a kisággyal ellentétben, nem foglal feleslegesen helyet a nagyinál.

Egyre gyakoribb az is, hogy az újszülött babának mindössze egy hordozható kiságyat vásárolnak, így mikor a család elutazik otthonról, a baba akkor is a jól ismert, megszokott helyén alhat. Ez különösen jó megoldás olyan kicsik esetében, akik az ismeretlen környezet hatására nyugtalanabbá válnak, nehezebben alszanak el.

Fontos! Ha hordozható babaágy vásárlását tervezed, gondold át alaposan vásárlás előtt, hogy milyen alkalmakkor veheted hasznát, és csak akkor vedd meg gyermekednek, ha valóban gyakran szüksége lesz rá, különben könnyen porfogóvá válhat.

Tartalomhoz tartozó címkék: hordozható babaágy