Weboldalunkon sütiket használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk és a böngészés is biztonságos legyen.
Termékek Menü

Miért jó a Lilibel babaöböl annak, aki együtt szeretne aludni a kisbabájával?

Arról már sok szó esett, hogy miért fontos egy újszülötteknek és a pici babáknak, hogy az éjszakát is édesanyjuk mellett, és ne elzárva tőle, külön kiságyban töltsék. Én magam, átérezve ennek fontosságát, szívesen magunk közé vettem volna a kislányunkat az ágyba, hogy megadhassam neki a testközelséget éjszaka is.

Mégsem mertem megtenni, mert sok félelmem volt ezzel kapcsolatban:

  • sokszor voltam nagyon fáradt, így féltem, hogy olyan mélyen alszom, hogy ráfekszem álmomban, emiatt képtelen lettem volna nyugodtan aludni
  • féltem attól is, hogy ha én mégsem fekszem rá álmomban, akkor biztos, hogy belefullad az ágyneműbe vagy a férjem nyomja agyon álmában :)

Ezek így utólag kicsit eltúlzott félelmeknek tűnnek, de akkor, a törékeny kisbabámat nézve nagyon is valóságosnak éreztem.

Mindenesetre utólag is nagyon örülök, hogy találtam olyan megoldást az altatásra, hogy se nekem, se a kislányomnak ne kelljen lemondania az együttalvás előnyeiről úgy, hogy közben biztonságban tudom őt egész éjszaka.

Ha Te is szívesen aludnál a kisbabáddal a kezdetektől, és csak az akadályoz meg benne, hogy félted a biztonságát, akkor a Lilibel babaöböl igazán Neked lett kitalálva! :)

Mert:

  • nyugodtan aludhatsz, mert nem kell aggódnod azon, hogy Te vagy a párod álmában sérülést okoz neki
  • nem fulladhat bele az ágyneműbe

És mindezt úgy, hogy közben élvezhetitek az együttalvás minden előnyét!

Tartalomhoz tartozó címkék: baba-mama ágy Baba-mama kiságy